Organisatie

  

De Vriendenkring

REO Rock is een organisatie van de Vriendenkring Personeel REO vzw. Al sinds 1984 organiseert de Vriendenkring tal van activiteiten om de band tussen de personeelsleden van de groentenveiling te versterken. Ruim 85% van het REO-personeel is lid van de Vriendenkring.

Sinds 1994 maakt de Vriendenkring naam en faam met de organisatie van muzikale evenementen. Al deze activiteiten - met de vrijwillige en enthousiaste inzet van honderden medewerkers van REO Veiling - zijn met een groot hart voor goede doelen, in de regio Roeselare of ver daarbuiten …

Het muzikale palmares van de Vriendenkring Personeel REO vzw:

 • Veilingbal (1994 – 1996)
 • Donna’s Dansfolies (1997 – 2002)
 • Q-Party’s (2003 - 2011)
 • Reo Rock (2012 - ….)
  • Het goede-doelen-palmares van de Vriendenkring Personeel Reo vzw:

      

   Reorock’s Muze

   Reorock heeft de ambitie om op termijn uit te groeien tot een gevestigd en volwaardig festival in Roeselare en ruime omgeving. En uiteraard willen we een sfeervol muziekfestijn met ambiance troef. Maar Reorock streeft ook naar:

   • Een toegankelijk festival voor iedereen
   • Reorock streeft naar een zo laag mogelijke inkomprijs. Voor drank en spijs werkt Reorock samen met uitbaters, die garant staan voor democratische prijs.
   • Een hoogstaand festival, met gevestigde waarden én regionaal talent
   • Reorock kiest bewust voor gevestigde waarden - met een lichte voorkeur uit de 80’s - én trekt de kaart om jong talent uit eigen streek een podium te bieden.

    Deze waarden droeg Reorock 2012 (eerste editie) hoog in vaandel en gaat ook in de daarop volgende jaaren op dit élan verder.   

   Reorock 2012

    Reorock pakte uit in deze allereerste editie uit met ronkende namen als The Scabs (B) en The Bollock Brothers (UK). Het publiek wist zich enthousiast op te warmen aan het jonge talent uit de streek: Feable (Roeselare) en Elements (Brugge). Met meer dan 1000 toeschouwers was deze eerste editie meteen een schot in de roos. De eerste keer, meteen ook een financieel waagstukje! 

   Reorock 2013

    Ook dit jaar houdt Reorock zowel de inkom als de eet- en drankprijzen bewust democratisch. En trakteert je hierbij op jong talent als Monosapiens (Roeselare – Kortrijk – Izegem) en kleppers van formaat als Belgian Asociality (BE) en The Wolf Banes (BE). Met als kers op de taart: de muzikale rauwe maar volbloed-tedere poëzie van The Scene (NL).

   Reorock 2014

    De derde editie van REORock wordt geopend door de Roeselaarse groep I The Exploder. Daarna volgen de klinkende namen mekaar op. The Kids, Fischer-Z en als afsluiter zingen we allemaal mee met de talrijke hits van Raymond van het Groenewoud.

      

   Info    VVK 25€ - ADD 30€    

tales.be